Landal het Vennenbos aanbieding

Landal Het Vennenbos

Landal Het Vennenbos is gelegen bij Hapert in Noord-Brabant, een perfect startpunt voor een ontdekkingstocht door de prachtige natuur van de Brabantse Kempen. Op het park valt echter al zoveel te beleven, dat u er wellicht niet eens aan toekomt om de omgeving te verkennen! Geniet van dagen vol waterpret in het subtropisch zwemparadijs, zoef van de tokkelbaan, daag elkaar uit op de bowlingbaan en geniet van gezellige avonden op de Park Plaza. 

Faciliteiten

Het hart van het park wordt gevormd door de Park Plaza, waar u naast de brasserie en de pizzeria ook de bowlingbanen en het indoorspeelparadijs vindt. In het subtropisch zwemparadijs zal jong en oud zich ongetwijfeld uitstekend vermaken. Ook buiten valt natuurlijk van alles te beleven op dit veelzijdige park met multifunctioneel sportveld, een tokkelbaan en een doolhof met uitkijktoren. Wilt u een fiets huren? Ook dat kan! Er is een Parkshop op het terrein aanwezig en uw auto kunt u op de algemene parkeerplaats parkeren; het park is autovrij. Er is een laadstation aanwezig voor elektrische auto’s.Lees meer

Kinderen

Het subtropisch zwemparadijs staat al garant voor dagenlang plezier, maar ook het indoorspeelparadijs, de buitenspeeltuinen, de tokkelbaan, het doolhof, de kinderboerderij en het animatieprogramma van de Bollo Club en Puk & Pelle zorgen voor pret voor tien! Verder kunnen kinderen zich uitleven in de amusementshal, op de minigolfbaan en op en rond de vijver, dankzij de waterfietsen en het trekvlot.Lees meer

Horeca

Laat u culinair verrassen in de gezellige Brasserie, ga voor een pizza bij Pizzeria Limone of stel uw eigen gerecht samen in het Family Buffet-restaurant. Voor een snelle hap of een meeneemmaaltijd kunt u terecht bij snackbar de Beach Snack. 

Omgeving

Landal Het Vennenbos vindt u bij het Noord-Brabantse Hapert. In de omgeving valt genoeg schitterende natuur te ontdekken. Wat dacht u van de Brabantse Kempen? In deze mooie streek liggen de historische verhalen voor het oprapen. Bossen, vennen en heide wisselen elkaar af en wachten erop door u ontdekt te worden. Dus trek die wandelschoenen aan of stap op uw fiets en verken de omgeving tijdens prachtige tochten! U steekt hier ook zo de grens met België over. Zin in een dagje stad? Bezoek dan het centrum van Eindhoven, en ontdek hier prachtige musea, gezellige cafés, sfeervolle restaurants en talloze winkels. 
Lees meer

Meer als dit