Vakantiepark Molenwaard met Fien en Teun

Vakantiepark Molenwaard is een compleet nieuw vakantiepark rondom Fien en Teun, bekend van RTL televisie, theatershows en natuurlijk hun eigen avonturenboerderij! Rond deze twee vrolijke boerenkinderen, die spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken, is nu een compleet nieuw vakantiepark ontstaan in het Zuid Hollandse landschap.

Een ideale vakantie met kleine kinderen, maar de prachtige landschappelijke omgeving nodigt ook ouders en ouderen uit voor een ontdekkingstocht door het platteland. Fiets tussen molens en bezoek wereld erfgoed Kinderdijk, geniet van een dag historisch genieten in Dordrecht en bezoek natuurlijk zo veel je kan gratis de avonturenboerderij met je kinderen. Want dat zit bij je verblijf op vakantiepark Molenwaard inbegrepen!

Slapen bij Fien en Teun op vakantiepark Molenwaard

Slaap als een écht boertje of boerinnetje, net als Fien en Teun, in jouw eigen Boerderijtje. Een verrassend leuk verblijf voor de hele familie. Ook zijn Fien en Teun bijna dagelijks aanwezig voor een dikke knuffel en leuke foto op het themapark in Groot-Ammers. Een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud! De accommodaties zijn natuurlijk helemaal in stijl van het Hollandse landleven.

Fien en Teun vakantiepark Molenwaard
Fien en Teun Boerderij 6 pers. / 3 slaapkamers
Fien en Teun vakantiepark Molenwaard
Kinderdijk cottage
6 pers. / 3 slaapkamers
Fien en Teun vakantiepark Molenwaard
Avonturentent
4 pers. / 2 slaapkamers
Fien en Teun vakantiepark Molenwaard
Polderlodge
2 pers. / 1 slaapkamer

Alle accommodatie vormen zijn er in verschillende grote, ook voor grotere groepen tot 10 personen.

Fien en Teun vakantiepark Molenwaard

Gratis Avonturenboerderij Molenwaard

Tijdens je verblijf mag je iedere dag gratis naar Avonturenboerderij Molenwaard. Dit themapark ligt op 10 minuten afstand van het park en is niet voor niets al enkele jaren uitgeroepen tot het leukste uitje van Zuid Holland door de ANWB.

Avonturenboerderij met Fien en Teun

Beleef bij Avonturenboerderij Molenwaard met Fien & Teun de leukste avonturen! Avonturenboerderij Molenwaard is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan deze boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat ‘spelen is ontdekken’ centraal. Dit wordt waargemaakt door de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas, een ponyritje maken, leer alles over kaas maken en behaal je boerderijdiploma! Je kan er een hoop beleven en ontdekken! 

Fien en Teun show en Meet and greet!

Naast de meet & greet(s) treden Fien en Teun ook op in hun eigen theater, met een interactieve minishow. Fien en Teun vertellen tijdens hun eigen minishow, op een muzikale en humorvolle wijze, de leukste verhaaltjes over het leven op de boerderij. 

Vakantiepark Molenwaard met Fien en Teun

Kom logeren op het vakantiepark Molenwaard en ontmoet Fien en Teun! Beleef samen echte Hollandse avonturen, ontdek het echte landleven en bezoek natuurlijk gratis Avonturenboerderij Molenwaard, waar leren spelen is!

Vakantie in de polder

Ontdek het Polderleven met jouw Polderpaspoort! Een wereld vol avontuur gaat open voor onze jonge gasten: neem deel aan de leuke parkactiviteiten, bezoek de vrolijke, educatieve minishows, ga op pad met de boer en meer! Hét ultieme vakantiegevoel voor jong en oud ervaar je bij Vakantiepark Molenwaard! 

Vakantie bij de Molens van Kinderdijk

In de mooie omgeving van het vakantiepark liggen onder andere de molens van Kinderdijk, dat staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Maar ook in het nabij gelegen Groot-Ammers staan 4 prachtige molens en er staat er zelfs één op het avonturenpark zelf! Daarnaast is een bezoekje aan de Hollandse Biesbosch een aanrader, wandelen, zwemmen en ontdekken hoe de bevers leven!

Verschillende Arrangementen

Boek bij je verblijf een leuk en leerzaam arrangement. Er zijn diverse keuzes voor groot en klein, zoals;

Fien en Teun arrangement

 • Verblijf in een huisje naar eigen keuze! Kies, om jouw arrangement écht compleet te maken, voor het Fien & Teun Boerderijtje.
 • Geniet van het overheerlijke Fien & Teun Ontbijt*
 • Laat je verrassen bij aankomst door het Fien & Teun Welkomstpakket: pannenkoekenmix, kookboek, doeboek met kleurpotloodjes en knuffels.
 • Rij met de vrolijke gekleurde Fien & Teun Bolderkar door heel het park.
 • Extra excursie: ga op pad met de dierenverzorger van Avonturenboerderij Molenwaard en voer de dieren van het themapark. 

Streek Arrangement

 • Bezoek UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, inclusief rondvaart, diverse audiotours via de Kinderdijk-app én toegang tot de museummolens, de multi-screenfilm en het Wisboomgemaal. 
 • Ontdek een echte Kaasboerderij in de streek, inclusief rondleiding door de boer en als traktatie natuurlijk een heerlijke, kazige lekkernij.
 • Ontdek het ambacht van de molenaar bij Korenmolen de Hoop, inclusief kopje koffie of thee. 
 • Ontdek het bijzondere ambacht en wereld van de boer met zijn wereldberoemde Showkoeien tijdens jouw bezoek aan de Melkveehouderij, inclusief rondleiding, melkproeverij en fotomoment met een meervoudig wereldkampioen.
 • Geniet samen van het uitgebreide, ambachtelijke Streekdiner in ons parkrestaurant.

Kinderdijk Arrangement

 • Bezoek UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, inclusief rondvaart, diverse audiotours via de Kinderdijk-app én toegang tot de museummolens, de multi-screenfilm en het Wisboomgemaal. 
 • Ontdek het bijzondere ambacht en wereld van de boer met zijn wereldberoemde Showkoeien tijdens jouw bezoek aan de Melkveehouderij, inclusief rondleiding, melkproeverij en fotomoment met een meervoudig wereldkampioen.
 • Maak een dagtocht door de prachtige molenstreek op een van onze elektrische fietsen.
Fien en Teun vakantiepark Molenwaard

Goedkoop op vakantie met kinderen

Goedkoop op vakantie met kinderen en toch een leuke, uitgebreid vakantiepark vinden? Dat kan. Want er zijn heel veel leuke, maar ook betaalbare vakantieparken te vinden in Nederland, België of Duitsland. Zeker wanneer je de vroegboek korting pakt of de vakantie aanbiedingen in de gaten houd! Wil je geen aanbieding meer missen? Hou dan de website in de gaten en volg ons op Facebook!

Meer als dit