Gratis naar attractiepark Drouwenerzand

Vakantiepark Drouwenerzand aanbieding

Drouwenerzand staat bij veel pretpark bezoekers als beste park met een All inn concept. Er zijn voldoende attracties voor jong en oud, groot en klein en je kunt de hele dag genieten van onbeperkt, soep, broodjes, friet, snacks en drinken! Super toch? Maar stel je eens voor hoe blij je de kinderen maakt wanneer je ook nog eens blijft slapen in het nabijgelegen vakantiepark, in het hotel of op de camping! Met natuurlijk alle dagen gratis naar Drouwenerzand attractiepark!

Zomervakantie Vakantiepark Drouwenerzand

Zomervakantie vier je natuurlijk in vakantiepark Drouwenerzand

Douwenerzand

Vakantie op camping Drouwenerzand

Hotel Drouwenerzand aanbieding

Welke accommodaties heeft vakantiepark Drouwenerzand

Het vakantiepark heeft een camping, een hotel en een groot aantal bungalows. Daarnaast kan je ook blijven slapen in de boomhut of in één van de lodges. Keuze genoeg, voor ieder budget passend.

Slapen in een Boomhut op Drouwenerzand

Overnacht in de comfortabele boomhut van Vakantiepark Drouwenerzand in Drenthe! Deze boomhut is gebouwd tijdens het ZAPP programma ‘De Boomhut Battle’ op NPO3. Ondanks alle ruimte geeft de boomhut een knus gevoel en kun je heerlijk genieten van een glamping vakantie. Ontspan onder de regendouche, trek je terug op de loungebank in de zithoek of geniet van het uitzicht op de veranda met loungeset. Bij aankomst staat er een heerlijk ontbijtpakket klaar voor de volgende ochtend. De boomhut is geschikt tot en met 6 personen.

Bungalowpark Drouwenerzand

Direct naast het pretpark vind je het bungalowpark Drouwenerzand. Met luxe bungalows, maar ook betaalbare chalets. Tijdens je verblijf heb je gratis toegang op het attractiepark, inclusief het All Inn concept! Daarnaast biedt het park tijdens het hoogseizoen leuke animatie voorde kids.

Glamping met lodges in Drouwenerzand

Luxe kamperen in een lodge (ook wel ‘glamping’ genoemd), is lekker relaxed maar toch voorzien van alle gemakken! Slapen in een comfortabel bed, stapelbed of bedstee, er is van alles wat. ’s Ochtends wakker worden onder een heerlijke regendouche, de geur van verse koffie komt al om de hoek, wat wil een mens nog meer?! Er zijn 5 verschillende types lodges: Danny’s Lodge, Woudlodge, Saloonlodge, Kasteellodge en Boomschorslodge.  De Woudlodges hebben als extra een schommelstoel op de veranda en een hemelbed in de ouderkamer.

Neem je liever je eigen tent of caravan mee, verblijf dan lekker op onze camping!

Hotel Drouwenerzand

Hotel Drouwenerzand ligt in de prachtige provincie Drenthe. Het kleinschalige hotel heeft 2- tot 5 persoons(familie)kamers, er zijn zelfs 4/ 5 persoonskamers volledig gethematiseerd! Alle hotelgasten genieten van gratis entree tot het Attractiepark, fantastisch toch?! 

Drouwenerzand attractiepark

Goedkoop uit met kinderen

Als je kinderen hebt, wil je ze natuurlijk zo veel mogelijk leuke dingen laten beleven. Helaas kunnen de kosten van een dagje uit snel oplopen, vooral als je naar een pretpark gaat. Gelukkig zijn er veel manieren om goedkoop uit te gaan met kinderen en toch een leuke tijd te hebben. Hier zijn enkele tips voor goedkope dagjes uit en leuke goedkope uitjes.

Goedkoop dagje weg

Een goedkoop dagje weg kan heel leuk zijn als je weet waar je moet zoeken. Hier zijn enkele ideeën voor goedkope dagjes uit:

  1. Ga naar een park – Er zijn veel mooie parken in Nederland waar kinderen zich kunnen vermaken. Je kunt een picknick meenemen en de hele dag genieten van de natuur.
  2. Bezoek een museum – Sommige musea hebben speciale familiedagen waar je goedkoper naartoe kunt gaan. Bovendien zijn er veel musea waar kinderen gratis naar binnen mogen.
  3. Ga naar de bibliotheek – Bibliotheken organiseren vaak gratis activiteiten voor kinderen, zoals voorleesuurtjes en knutselmiddagen.
  4. Maak een wandeling – Wandelen is gratis en je kunt het overal doen. Zoek een mooie plek uit en geniet van de omgeving.

Dagje uit met korting

Als je een dagje uit wilt gaan met korting, zijn er verschillende manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips:

  1. Zoek online naar kortingscodes – Veel pretparken en attracties bieden online kortingscodes aan. Door deze codes te gebruiken, kun je vaak flink besparen op de toegangsprijs.
  2. Maak gebruik van acties – Sommige supermarkten en winkels bieden acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark of attractie kunt gaan.
  3. Check de website – Op de website van een pretpark of attractie kun je vaak zien welke kortingen er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld besparen door online tickets te kopen in plaats van aan de kassa.

Korting op pretparken

Een dagje naar een pretpark kan behoorlijk duur zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op pretparken. Hier zijn enkele tips:

  1. Koop online tickets – Veel pretparken bieden online tickets aan die goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa koopt.
  2. Zoek naar kortingscodes – Zoals eerder vermeld, kun je online kortingscodes vinden waarmee je flink kunt besparen op de toegangsprijs.
  3. Maak gebruik van acties – Supermarkten en winkels bieden vaak acties aan waarmee je goedkoper naar een pretpark kunt gaan. Door op tijd op deze acties te reageren, kun je flink besparen op de toegangsprijs.

Meer als dit